Modelfoto: Mostphotos
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Udstiling: Oplev arkitektur på ambassade

Den schweiziske ambassade i Hellerup ønsker med udstilling at åbne for omverden

Arkitekturens kunst er på dagsordenen i en ny udstilling, som snart åbner på den schweiziske ambassade på Richelieus Allé 14.

Udstillingen udspringer af Aarhus Arkitektskoles store internationale konkurrence 'Drawing of the Year', hvor nogle af verdens dygtigste arkitektstuderende giver deres bidrag.

For den schweiziske ambassade er udstillingen en mulighed for at åbne ambassaden op for alle, fortæller den schweiziske ambassadør, Benedikt Wechsler, i en pressemeddelelse:

“Vi har et ønske om at være en åben ambassade. Derfor arbejder vi med at etablere ambassaden som et nyt sted i området, der giver plads til kunst. Og så er vi selvfølgelig meget stolte af, at en schweizisk tegning har klaret sig så flot i en international konkurrence som denne,” siger Benedikt Wechsler.

Konkurrencens andenplads, schweiziske Mickael Minghetti, har tegnet en teknisk tegning med den ironiske titel 'Housing of the Year'.

Tegningen viser et flygtningetelt og er en højaktuel, politisk kommentar til den nuværende flygtningekrise.

Udstillingens åbning finder sted torsdag 9. marts kl. 16-18. Udstillingen kan ses frem til den 12. april tirsdage og torsdage kl. 10–12, fredage kl. 13–17. Gratis entré.

gs

Publiceret: 09. Marts 2017 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere