Henrik Vistoft viser i udstillingen ’Reflections’ abstrakt virkelighed hentet i Grækenland på øerne omkring Kykladerne. Pressefoto
Henrik Vistoft viser i udstillingen ’Reflections’ abstrakt virkelighed hentet i Grækenland på øerne omkring Kykladerne. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Udstilling: Græsk natur som abstrakt virkelighed

Henrik Vistoft udstiller i Photographer’s Lab Gallery fra 12. oktober

Torsdag 12. oktober kl. 16-19 er der fernisering i Photographer's Lab Gallery, Ordrupvej 81, på udstillingen 'Reflections' bestående af 26 fotografier taget af Henrik Vistoft.

Om billederne fortæller han selv i en pressemeddelelse:

“I Grækenland på øerne omkring Kykladerne har jeg hentet inspiration til disse naturfotografier med hav, klipper og bølger. Fotografierne er abstrakt virkelighed, der giver betragteren en lille udfordring - det er utraditionelle fotografier, som nemt snyder øjet. Guder og sirener, et monster, et næsehorn og måske en søhest? Fotografierne virker levende og ændrer udtryk, alt efter, hvorfra de bliver betragtet.”

Henrik Vistoft fortæller, at han har fotograferet havet i alle døgnets timer, og til denne udstilling har han valgt de mest karakteristiske. Det er vand. Klipper, hav og bølger.

“Det har været meget tilfredsstillende at se mit projekt i store formater af mine egne fotografier her i Photographer's Lab Gallery. Fotografierne kommer til live, og det er en stor glæde at gå blandt dem, hele tiden finde nye udtryk og se noget, jeg ikke har lagt mærke til før,” fortsætter han.

Udstillingen kan ses til 20. november.

jesl

Publiceret: 11. Oktober 2017 08:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere