48-årig kvinde forpurrede indbrud på Søtoften i Gentofte

Desværre var boere på henholdsvis Stolpegårdsvej og Prinsesse Alexandrines Alle knapt så heldige

Klokken 12.45 anmeldte en 48-årig kvinde fra Gentofte, at hun netop havde set en mistænkelig mand iklædt håndværkertøj luske rundt på Søtoften. Kvinden bemærkede, at manden var forsvundet ind ved et hus, og hun gik derfor snarrådigt hen til huset og ringede på for at kontrollere, at alt var, som det skulle være. Efter at have ringet på kiggede kvinden rundt om hjørnet, hvor hun kunne se manden stikke af. Efterfølgende kunne hun konstatere, at der var smadret en kælderdør, og kvinden fik altså stoppet et indbrud med sin snilde og en ringeklokke. Det skriver Nordsjællands Politi i sin døgnrapport.

En hundepatrulje blev sendt til stedet for at gå spor, men den fremmede mand blev ikke udfundet.

Flere indbrud

Andre adresser i Gentofte Kommune undgik dog ikke tyven. En lejlighed på Stolpegårdsvej var udsat for indbrud 12. november i tidsrummet fra kl 10 til 13. november kl. 11.25. Her blev der stjålet sølvtøj, smykker og ur.

På Prinsesse Alexandrines Alle i Charlottenlund har der været indbrud i en lejlighed løbet af onsdagen i tidsrummet fra kl. 08-20.29. Et vindue ind til køkkenet samt vindue ind til stuen var brudt op. /sig

Publiceret 14 November 2019 19:00