Pjerrot tryller ved sit lille grønne hus på alle Bakkens åbningsdage i julen. Pressefoto

Pjerrot tryller ved sit lille grønne hus på alle Bakkens åbningsdage i julen. Pressefoto

I morgen begynder jul på Bakken

Rensdyrene synger, Pjerrot tryller, og lysene glitrer på Bakken fra lørdag den 22. november og en måned frem.Det er anden gang, at forlystelsesparken slår portene op i juletiden, og der er mange aktiviteter i kalenderen

Lørdag den 23. november stiger en stor flok julemænd sammen med en masse Bakken-gæster på Nordsjællands Veterantog og kører fra Københavns Hovedbanegård til Klampenborg Station.

Ugen efter, søndag den 1. december, står i velgørenhedens tegn. Her er der Julehelteløb til fordel for Børneulykkesfondens Legehelte og Julemærkemarch, som støtter Julemærkehjemmene.

Marchen begynder ved Pjerrots hus, hvor du på alle åbningsdage også kan opleve den glade hvide klovn trylle.

Det bliver i øvrigt sidste chanche for at opleve Kurt Flemming i skikkelse af Pjerrot, da han den 22. december siger farvel til jobbet efter 23 års tro klovnetjeneste.

Rekord i Lucia

Lørdag den 14. december bliver Pjerrot ikke ene om at bære hvidt. Her vil Bakken nemlig forsøge at skabe et så langt luciaoptog, at det slår Danmarksrekorden. Man kan melde sig som deltager ved at sende en mail til pernille@bakken.dk

For de voksne vil Ørkenens Sønner som noget ny gennem hele juleperioden optræde med forestillingen ’En fez i en hornlygte’ i Cirkusrevyens telt. Første spilledag er den 31. oktober, og sidste spilledag er den 22. december.

shp

Dyrehavsbakkens juleåbningstider

Weekenderne fredag til søndag fra og med fredag den 22. november til og med søndag den 22. december. Fredage fra kl. 14.00 til 21.00, lørdage fra kl. 12.00 til 21.00 og søndage fra kl. 12.00 til 19.00.

Publiceret 22 November 2019 15:00