Bjarke Ingels og Simon Frommenwiler er i gang med planlægningen af deres fælles udstilling. Pressefoto

Bjarke Ingels og Simon Frommenwiler er i gang med planlægningen af deres fælles udstilling. Pressefoto

Masser af design på den schweiziske ambassade

Den schweiziske ambassade åbner dørene for at vise masser af design

Under dette års '3daysofdesign' åbner den schweiziske ambassade på Richelieus Allé 14 sine døre til tre dage med design og arkitektur.

Den schweiziske ambassadør Benedikt Wechsler er blandt de allerførste udenlandske ambassadører i Danmark, der har set et potentiale i den københavnske designbegivenhed '3daysofdesign'.

Gennem flere år har ambassaden åbnet for besøgende til begivenheden på ambassaden i Hellerup. Under dette års '3daysofdesign' åbner den schweiziske ambassade igen sine døre til tre dage med design og arkitektur fra 23. til 25. maj, og alle er velkommen.

På programmet er blandt andet de verdenskendte arkitekter Bjarke Ingels og Simon Frommenwiler fra henholdsvis Danmark og Schweiz. De er gået sammen om at skabe en installation i ambassadens have ved vandet.

Bjarke Ingels og Simon Frommenwiler deltager også i et talk-program, som kan opleves på ambassaden. I talk-programmet finder man blandt andet også en talk om Bauhaus med Christian Brändle, direktør Museum für Gestaltung Zürich og Anne-Louise Sommer, direktør Designmuseum Danmark og meget mere. Se hele programmet på www.openembassy.dk.

Publiceret 15 May 2019 08:44