Koncerten på rådhuset er korets sidste inden sommerferien.

Koncerten på rådhuset er korets sidste inden sommerferien.

Syng sommeren ind med 100 gospelsangere

Gentofte Gospel Choir til sommerkoncert i Rådhussalen

Gentofte Gospel Choir har i over 20 år været en del af kommunens lokale musikliv. Og har sammen med stjernesolister fra Danmark og resten af verden, egne numre og moderne fortolkninger af traditionelle gospelsange ofte bragt gospelmusikken hen, hvor den ikke har været før.

Den 22. juni kl. 16 synger de 100 sangere i Gentofte Gospel Choir sommeren ind i Rådhussalen på Gentofte Rådhus.

”Koncerten er en hyldest til fællesskabet. Publikum vil blive taget med på en rejse med alt fra nye selvskrevne numre til old school negro spirituals, som samler folk, og som alle kan synge med på,” siger Claus Christensen, der sammen med sangerinde Sara Broberg og pianist Mikael Nordmark, blandt andet er kendt som kapelmester i tv-programmet x-faktor, udgør korets musikalske ledelse.

En del af fællesskabet

Gentofte Gospel øver hver tirsdag i Messsiaskirken i Hellerup.

Koncerten på rådhuset er korets sidste inden sommerferien, men når koret starter op igen til september, vil der indimellem være åbne øveaftener, hvor alle interesserede har mulighed for at kigge forbi og synge med.

”Ikke alle fra koret kommer fra Gentofte, men alle er stolte af at høre til i en kommune, som også inviterer folk ind udefra. Vi vil gerne give flere mulighed for at mærke det fællesskab, der er i gospel, og derfor åbner vi dørene op til vores øveaftener et par gange i løbet af den kommende sæson,” siger Claus Christensen.

Koncerten afholdes i Rådhussalen den 22. juni kl. 16. Billetter kan købes i døren fra kl. 15.15.

Publiceret 20 June 2019 10:00