11. august er der danse-event på Bellevue Strand. Pressefoto

11. august er der danse-event på Bellevue Strand. Pressefoto helivideo - stock.adobe.com

Kom i groovestemning på Bellevue

På søndag 11. august er der gratis danse-event på Bellevue Strand.

"Kom og prøve groove i det grønne område - danseglæde for alle," lyder opfordringen fra arrangøren Dorthe Lykke i en pressemeddelelse.

Kl. 10-11 står den på familie-groove med en en sjov og nem dansetime og god motion for børn og voksne, hvor man danser sammen i alle aldre.

Timen guides, så det er et trygt dansegulv. Man danser til al slags fængende musik, leger med stemningerne i musikken og danser til mange forskellige genrer.

"Du kan kun gøre det rigtigt! Vi slutter af i stilhed, hvor vi sidder eller ligger i græsset," skriver Dorthe Lykke.

En time for voksne

Kl. 11.30-12.30 er der Groove for voksne (fra 16 år) med fed musik og simple mooves inspireret af mange forskellige genrer og stilarter.

Man følger sammen rytme, og alle inviteres til at danse og bevæge sig på sin egen unikke måde. Så det er umuligt at gøre det forkert.

Bliv glad i låget

Ingen forkundskaber kræves. Men måske lidt mod til prøve at gøre noget andet. Mod til at prøve at give slip og være lidt ligeglad.

"Det værste, der kan ske, er sved på panden, smil på læben, og at du måske bliver glad i låget og får en sjov oplevelse med en anden form for samvær," lover Dorthe Lykke.

Deltagerne anbefales at medbringe vandflaske, et lille håndklæde og et tæppe til stilhed i slutningen af timen - plus måske en tør bluse til bagefter.

jesl

Publiceret 09 August 2019 12:56