11. august er der Legehelteløb på Bakken. Pressefoto

11. august er der Legehelteløb på Bakken. Pressefoto

Løb som en superhelt på Bakken - og støt indlagte børn

Det er fuld fart frem og godt humør, når Danmarks små og store superhelte løber af sted til Legehelteløb på Bakken 11. august kl. 10.30.

Her kan man vælge at spurte, gå eller hoppe igennem de to ruter, som måler 1 og 3 km. Legehelteløbet er nemlig et familieløb, hvor det ikke handler om at nå først i mål, men derimod om at have det sjovt under løbet, mens man gør en forskel for de indlagte børn i Danmark.

Løbet arrangeres til fordel for Legeheltene, som arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 0-14 år, der hvert år indlægges i Danmark.

Med kappe og maske

Til Legehelteløbet bliver alle deltagere klædt ud som superhelte med heltemaske og heltekappe i enten blå, grøn, orange, pink eller gul farve. Inden løbet er der selvfølgelig også opvarmning, så alle er varme, når ruten skal nedlægges.

11. august vil der fra kl. 9.30 være afhentning af løbenummer, heltemasker og heltekapper.

Der vil være fællesopvarmning inden løbet, og hvert barn får et diplom for gennemførelse af Legehelteløbet.

Diplom til børnene

"Legehelteløbet skal være en sjov og aktiv oplevelse for børnene og deres forældre, hvor man får lov til rigtig at boltre sig og give den gas som en superhelt, imens man indsamler midler til et rigtig godt formål," udtaler generalsekretær i Børneulykkesfonden Henriette Madsen i en pressemeddelelse.

Prisen for at deltage er 90 kr., hvoraf 80 kr. går til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Læs mere og køb billet på www.legehelteloebet.dk.

jesl

Publiceret 10 August 2019 11:49