Man kan opleve astrofysiker Anja C. Andersen, når hun holder foredrag i Sankt Lukas Stiftelsens festsal tirsdag den 22. oktober kl. 19.

Man kan opleve astrofysiker Anja C. Andersen, når hun holder foredrag i Sankt Lukas Stiftelsens festsal tirsdag den 22. oktober kl. 19.

Sankt Lukas Stiftelsen får besøg af astrofysiker Anja C. Andersen

Astrofysiker Anja C. Andersen gæster Sankt Lukas Stiftelsen til et foredrag om universet og hvad livet mn er for en størrelse

Astrofysiker og professor på Niels Bohr Instituttet Anja C. Andersen besøger Sankt Lukas Siftelsen tirsdag den 22. oktober kl. 19, hvor tro, kristendom og tale om skabelse og Gud vil møde videnskab og benhårde facts om galakser, planeter, stjernestøv og big bang.

Kan man tillade sig at tale om Gud og skabelse, når man er videnskabsperson på højeste niveau? Ja, siger Anja Andersen, der i øvrigt sammen med sognepræst Eva Mejlhede har skrevet bogen 'Livet er et mirakel', hvor hun netop forsvarer, at man kan være kristen og seriøs videnskabsperson samtidig.

Anja C. Andersen har ikke alene fået Ørstedmedaljen for sin videnskabelige forskning, men også Rosenkjærprisen for sin evne til at formidle den.

Foredraget med Anja C. Andersen er det andet i rækken af årets fire LIVSMOD-foredrag, en række højskoleaftener i Sankt Lukas Stiftelsen, hvor deltagerne konfronteres med overvejelser om, hvad livet er for noget, og om det i sidste ende er værd at leve.

Foredraget med Anja C. Andersen i Sankt Lukas Stiftelsens festsal, hvor der bliver god mulighed for spørgsmål fra publikum, koster 70 kr i entré, men så har man også betalt for et glas vin og lidt snacks.

jbl

Publiceret 17 October 2019 19:22