De medvirkende i Gentofte Cabaret Gruppe er fra venstre Kirsten Iversen, Gorm Dannisboe Iversen, Flemming Makalhof, Carsten Scheuer og Kim Preuthun. Pressefoto

De medvirkende i Gentofte Cabaret Gruppe er fra venstre Kirsten Iversen, Gorm Dannisboe Iversen, Flemming Makalhof, Carsten Scheuer og Kim Preuthun. Pressefoto

Ny forestilling: Benny Andersen og Halfdan Rasmissen mødes i cabaret

Gentofte Cabaret Gruppes nye forestilling er fyldt med tekster af Benny Andersen og Halfdan Rasmussen

Gentofte Cabaretgruppe er i fuld gang med forberedelserne til deres 5. forestilling, siden gruppen blev stiftet i 2014. Der er nemlig kun et par uger til premieren på showet 'Benny & Halfdan'.

"Vi laver forestillingerne, fordi, vi synes, det er sjovt, og når publikum er glade for vores cabaret'er, kan det ikke blive meget bedre," fortæller kasserer Gorm Dannisboe Iversen.

Alle arbejder frivilligt, og derfor kan gruppen sende hele overskuddet fra forestillingerne videre til Danske Hospitalsklovne.

Gruppens første forestilling i 2014 hed "Ny vin og gamle flasker" og var en blanding af revy og cabaret. Den næste hed "Tanker til tilværelsen", og repertoiret lå i den lidt tungere ende.

"Vi var enige om, at tiden var nu var inde til at dyrke den stille poesi – med et glimt i øjet – og netop de to forfattere, Benny og Halfdan, som i øvrigt var rigtig gode venner gennem hele livet, lå lige til højrebenet," forklarer Gorm Dannisboe Iversen og fortsætter:

"Derfor er der ingen 'om lidt er kaffen klar', men derimod en række numre, som ikke er så kendte, og det gælder skam også nogle af Halfdans tekster. Vi har gjort os umage med at samle en buket og danne en dramaturgisk rækkefølge," siger han.

Billetsalg

Om det holder stik, kan Gentofteborgerne opleve på Vangede Bibliotek klokken 19 torsdag 31. oktober og dagen efter 1. november klokken 18.30 i Øregårdssalen på Hovedbiblioteket. Billetter bestilles på info@cabaretgruppen.dk.

kapp

Publiceret 18 October 2019 14:24