På Gentoftegade Bibliotek kan du høre om Grete Roulunds forfatterskab. Pressefoto

På Gentoftegade Bibliotek kan du høre om Grete Roulunds forfatterskab. Pressefoto

Hør om udansk dansker: Hvem var Grete Roulund?

Kom til Gentoftegade Bibliotek og hør om forfatter Grete Roulund

Bibliotek Gentoftegade Bibliotek inviterer 22. oktober fra klokken 16.50 til 18.30 til et arrangement om Grete Roulund.

"Ikke mange kender til Grete Roulunds forfatterskab på trods af, hun har skrevet flere noveller og romaner. Det er en skam, da hun er et helt særligt bekendtskab, som fortjener mange læsere. Til dette arrangement dykker vi sammen med et litteraturpanel bestående af Anders Jørgen Mogensen fra forlaget Escho, Lasse Skjold Bertelsen fra forlaget Sidste Århundrede og Kamilla Löfström, der er litteraturanmelder ved Dagbladet Information ned i Roulunds forfatterskab. Det gør vi med afsæt i hendes debut-roman Blackhawk fra 1982, som netop er blevet genudgivet af forlaget Gladiator," skriver biblioteket i deres pressemeddelelse.

I romanen følger man Keagan og Blackhawk, som er udstationeret i den canadiske ødemark. På vej hjem fra en eftersøgning af et nedstyrtet fly bliver Blackhawk bidt i kinden af en kanin med rabies og et kapløb med tiden begynder.

Nyt koncept

Arrangementet er en del af et helt nyt koncept på Gentofte Bibliotekerne, som kaldes for BogKlubCast, hvor man blander bogklub, podcast og live-arrangementer på en gang.

"Det vil sige, at du har mulighed for at læse med ved at kontakte bibliotekar Helen på hjc@gentofte.dk og deltage i optagelsen af podcasten, hvor du også selv har mulighed for at stille spørgsmål til litteraturpanelet," skriver Gentoftegade Bibliotek.

Det er allerede nu mulighed for at lytte til den første podcast via Genbib.dk. Der bliver afholdt og produceret i alt fire arrangementer og podcast i efteråret 2019. Læs mere på genbib.dk

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding på genbib.dk/billetter.

kapp

Publiceret 19 October 2019 11:03