Oplev Peter Mygind i Moviehouse Hellerup onsdag den 13. november kl. 17.30, når han fortæller om sin medvirken i filmen 'Last Christmas', der vises umiddelbart efter oplægget. PR-foto

Oplev Peter Mygind i Moviehouse Hellerup onsdag den 13. november kl. 17.30, når han fortæller om sin medvirken i filmen 'Last Christmas', der vises umiddelbart efter oplægget. PR-foto

I aften fortæller Peter Mygind om sit samarbejde med Emilia Clarke og Emma Thompson

Onsdag kan man opleve Peter Mygind i Moviehouse Hellerup, når han indleder forpremieren på 'Last Christmas', hvor han bl.a. spiller sammen med Emilia Clarke, kendt fra Game of Thrones

Af
Jesper Bjørn Larsen

forpremiere Det er to store kvindelige verdensstjerner, den danske skuespiller og Charlottenlund-borger Peter Mygind spiller sammen med i 'Last Christmas', den romantiske komedie, der får forpremiere i Moviehouse Hellerup onsdag den 13. november.

Emilia Clarke er kendt og elsket verden over for sin store rolle som Daenerys Targaryen, Dragemoderen, i HBO's fantasyserie 'Game of Thrones', og Emma Thompson er kendt for en lang række karakterroller, bl.a. over for Anthony Hopkins i 'Resten af dagen'.

Onsdag kl. 17.30 i Moviehouse Hellerup kan man opleve Peter Mygind, når han i cirka et kvarter inden filmen begynder, fortæller om sine oplevelser på filmsettet og samarbejdet med de store stjerner.

At dømme efter traileren, er det næppe den mest repliktunge rolle, Peter Mygind har landet i filmen, men lidt stjernestøv har også ret.

Ifølge pressemeddelelsen handler filmen om Kate, der bliver spillet af Emilia Clarke, som har svært ved at finde sin plads i livet.

Hun brokker sig over alt i tilværelsen og træffer konstant de forkerte beslutninger iklædt bjælder på skoene og alfekostume, som hendes job kræver, hun har på.

Men så møder hun Tom (spillet af Henry Golding), og kan næsten ikke tro på sit eget held. Langsomt tør hun igen lukke drømmene ind og lytte til sit hjerte, nu med hans hånd i hendes.

Publiceret 13 November 2019 10:00