Catherine Lefebvre, tidligere direktør på Karen Blixen museet Rungstedlund, kommer og fortæller om Blixen. Pressefoto

Catherine Lefebvre, tidligere direktør på Karen Blixen museet Rungstedlund, kommer og fortæller om Blixen. Pressefoto

Fantastiske fortællinger: Foredrag om Blixens fortællinger på Sankt Lukas Stiftelsen

Det er Catherine Lefebvre, tidligere direktør på Karen Blixen museet Rungstedlund, der denne aften vil fortælle om Karen Blixens liv og forfatterskab

Foredrag Så er der foredrag i festsalen på Sankt Lukas Stiftelsen på Bernstorffsvej - det sker 19. november. Foredraget er en del af foredragsrækken "livsmod"

"Karen Blixen skriver i 'Syv fantastiske fortællinger': ”Når et menneske fortæller, sætter det ting sammen, som er gået i stykker”. Måske det var en overlevelsesstrategi for Blixen selv, men det er det måske i virkeligheden for os alle. Når et menneske fortæller om sit liv til en anden, så bruger det livsfortællingen til at skabe mening og sammenhæng og orden i sin verden," skriver Sankt Lukas Stiftelsen i en pressemeddelelse.

Det er Catherine Lefebvre, tidligere direktør på Karen Blixen museet Rungstedlund, der denne aften vil fortælle om Karen Blixens liv og forfatterskab. Foredraget begynder klokken 19 og slutter 21.15. De 70 kroner, man betaler ved indgangen, dækker også et glas vin og lidt snacks i pausen.

Kapp

Publiceret 15 November 2019 17:00