Kjeld Lauritsen Kvartet feat. Miriam Mandipira er klar til at give koncert 24. November.

Kjeld Lauritsen Kvartet feat. Miriam Mandipira er klar til at give koncert 24. November.

Så er der jazz i klubben

Musik Kjeld Lauritsen Kvartet feat. Miriam Mandipira er klar til at give koncert 24. november klokken 15 i Byens Hus i Hellerup.

"Det er Gentofte Jazzklub, der præsenterer Kjeld Lauritsens Kvartet i Byens Hus, og bandet serverer alt fra svingende jazz over smukke ballader til svedig blues- og funkmusik. Kjeld Lauritsen er en af få tilbageværende jazzmusikere, der til fulde behersker det ikoniske Hammondorgel, som vi kender og elsker det, med roterende Leslie-højttaler og fuld fodpedal. Han fik i sin tid succes med bandet The Organizers med blandt andre saxofonisten Bob Rockwell og har i de senere år tilført Hammondorglets unikke sound ny mening sammen med den karismatiske og soulsvingende sangerinde Miriam Mandipira," skriver Gentofte Jazzklub i en pressemeddelelse.

Miriam Mandipira, der blev ”Danish Blues Artist of the year 2016”, har rødder i Zimbabwe og er inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald, Aretha Franklin, Billie Holliday og Etta James. Hun formår som få at forbinde fortidens stemmer med nutidens sound gennem sin musikalske begavelse og griber ind i publikum med en betagende stemme fuld af nærvær, kraft og personlighed, skriver klubben i pressemeddelelsen.

Billetter kan købes via www.gentoftejazzklub.com.

Publiceret 19 November 2019 08:57