Guide til dit lokale julemarked

Så er det tid til gløgg, æbleskiver, flitterstads og julegaver

Hjemmelavet julestue

Gentofte Håndarbejdsværksted sælger igen i år brugskunst, julepynt og dekorationer, der alt sammen er håndlavet af borgere med nedsat funktionsevne. I den julepyntede café vil der desuden være salg af kager, varme drikke og andet godt til ganen.

Gentofte Håndarbejdsværksted

Gentofte Håndarbejdsværksted

Onsdag 27. november kl. 10-20 og torsdag 28. november kl. 10-18. Gentofte Håndarbejdsværksted, Teglgårdsvej 21A, Charlottenlund

JAC juler løs

Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) afholder julemarked med håndlavet brugskunst, unika julepynt og genbrugsting. De gode handler kan skylles ned med gløgg og

æbleskiver og andre julegodter. Der vil også være masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle – lav din egen juledekoration og julepynt, få en omgang ansigtsmaling, prøv lykken i tombolaen eller i lykkehjulet. Sidst men ikke mindst kigger selveste Julemanden forbi med sækken fuld af gaver.

JAC

JAC

Lørdag 30. november kl. 10-15, Job-, Aktivitets- og kompetencecentret (JAC), Sandtoften 3-7, Gentofte

Bjældeklang på Rygårdcentret

Rygårdscentrets foyer og den store sal forvandles til et julestrøg med boder med alskens træarbejde, keramik, hudpleje, smykker, legetøj og nisser. Undervejs kan du nyde gløgg og æbleskiver, småkager og honningkage. Og for de gammelsultne - pølser og ribbensstegssandwich. Gladsaxe Spillemandslaug spiller op til en svingom fra 13-16.30, og kl. 15.45 kommer Julemanden og underholder omkring juletræet. Alle børn og voksne er velkomne.

Tirsdag 3. december kl. 11-16.30, Rygårdcentret, Niels Andersens Vej 22, Hellerup

Find gaver i Rådhushallen

Kom og køb dine julegaver, gaver til pakkeleg eller værtindegaver på julemarkedet i Rådhushallen den første torsdag i december. I boderne finder du julepynt, legetøj, dekorerede æsker, viskestykker, trævarer, keramik, smykker, tasker, strikvarer, tørklæder, huer, glas, lysestager, knagerækker med dyr og meget mere. Dagtilbud for voksne med handicap og psykisk sygdom står sammen med dagcentre for ældre for salget i boderne. Julemarkedet krydres med musik og salg af gløgg, æbleskiver, kaffe og andre julegodter.

Julemarked Rådhuset

Julemarked Rådhuset

Torsdag den 5. dec. Kl. 12-17, Gentofte Rådhus, Bernstorffsvej 161, Charlottenlund

Jul på slottet

Bernstorffs Slot hjælper dig med at komme i den helt rette stemning, når det åbner dørene for sit årlige julemarked. Boderne er fulde af spændende sager, gløggen damper, godterne lokker, og Julemanden lægger vejen forbi.

Fredag den 6. december kl. 15 – kl. 20. Lørdag 7. december kl. 10- kl. 16. Søndag 8. december kl. 10-16. Entré for børn 4- 12 år: 30 kr. 0-3 år: Gratis.

Voksne: 100 kr.

Søde sager på Bakken

Gå på opdagelse på Dyrehavsbakkens julemarked, der består af mere end 25 boder rundt i forlystelsesparkens gader og stræder, som sælger masser af både fine og søde sager.

Alle fredage, lørdage og søndage fra den 22. november - 22. december 2019. Fredage Kl. 14 – 21. Lørdage kl. 12 – 21. Søndage kl. 12-19. Dyrehavsbakken, Dyrehavevej 62, Klampenborg

Burkina Faso i Byens Hus

Foreningen Bosomnores børn, der arbejder for at forbedre undervisning, uddannelse og sundhed i Bosomnoré, Burkina Faso, holder julemarked i Byens Hus. Boderne byder på forskellige ting fortrinsvis fra Burkina Faso som for eksempel duge, servietter, stoffer, kurve, bordskånere og tasker. Der sælges derudover afrikansk inspireret dansk grafik og glaskunst samt vin fra Sydafrika. Kaffe, kage og vin kan købes.

Lørdag 30. november i Byens Hus (kantinen/store mødesal), Hellerupvej 24, Hellerup

Sankt Lukas’ søstre spreder hygge

Sidste år genoptog Sankt Lukas Stiftelsen Søstrenes gamle tradition med julemarked i den fine festsal. Det gik så godt, at arrangementet gentages i år. Der vil være salg af forskellige former for håndlavede kreationer, julepynt, julelækkerier, juletræer og meget andet. Du kan også købe et lod i julelotteriet og vinde præmier. Derudover kan du hilse på søster Martha, der bager ”gode råd” eller tage en sludder med julemanden, som også kommer på visit. Får du lyst til lidt godt til ørerne vil der dagen igennem være små koncerter i Stiftelsens kirke. Al overskud fra julemarkedet går til Sankt Lukas Stiftelsens arbejde med udsatte børn, kvinder og demente.

Lørdag 14. december kl. 10-16

Sankt Lukas Stiftelsens Kirke, Bernstorffsvej 20A, Hellerup

Publiceret 26 November 2019 17:00