Arkivfoto

Arkivfoto

DEBAT: Ryd op efter jer, 'miljøsvin'

Af
Jacob Vest,

Frankrigsgade 86, st, tv.

København S

Debat Hver eneste torsdag går en masse skoleelever og gymnasieelever på gaden for at demonstrere til fordel for vores fælles klima og miljø, men iblandt dem er der nogle få 'sorte får', som er klimaaktivis-ter i skoletiden, men om aftenen er de nogle 'miljøsvin', som efterlader plastik og andet affald på kunststofbanerne i Gentofte Sportspark, Ryparken eller på den blå hockeybane ved Valby Hallen.

Undertegnede håber, at nogle af de trofaste klimaaktivister også vil gå forrest, når det handler om at få alle deres klassekammerater til at rydde op efter sig, for netop plastik og andet affald er en trussel mod vores miljø og da især for fugle, fisk og andre dyr ude i naturen.

Sidst, men ikke mindst, er det ekstra skamfuldt og pinligt, hvis nogle af 'miljøsvinene', som efterlader plastik og andet affald på kunststofbanerne, selv dyrker fodbold. Hvad hvis kommunerne var nødsaget til at låse banerne af på grund af nogle få 'miljøsvin'? Det ville være så trist for flertallet af os fodboldentusiaster.

Publiceret 03 October 2019 18:47