Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock polack - stock.adobe.com

DEBAT: Nej, én bus i timen er ikke godt nok

Caroline Jarløv, Resedavej 27 B, Gentofte

Sjældent har jeg været så enig med et læserbrev som med hr. Schønnemanns (den 8.10) om én times busdrift i Gentofte. Jeg frygtede det værste, og det er værre end frygtet! Protesterede over for Peter Kirsch, Gentofte Trafik, men besluttede at prøve, om det trods alt kunne fungere - og NEJ, det gør det IKKE.

Jeg har allerede nu måtte vente flere gange næsten en time for at komme hjem efter indkøb eller en aftale hos fysioterapeut mm.

Jeg er hverken særligt ældre elle handicappet, men dårligt gående, cykler ikke mere og har ikke bil. Jeg møder hver gang mange andre - ofte ældre - som er lige så frustrerede, som jeg er.

Aftaler må lægges om hos læger, tandlæge, bank og fysioterapeut, så de passer med bustiderne. En biograftur har været svær at nå. Jeg er ganske overbevist om, at denne nye én-gang-i-timen vil få mange til at søge væk fra Gentorv Torv, og det vil gå gevaldigt ud over det liv, som Torvet hidtil har haft og dermed både læger og butikker, bibliotek, bank og biograf. Så derfor, kære borgmester og kære Peter Kirsch, tag én-times busdriften op til fornyet overvejelse.

Jeg ved, at I kan gøre det, da linjerne 171 of 171 kun er lokale linjer. I ville gøre mange - og flere end I aner en stor tjeneste og en mere end stor glæde og tilfredshed. Tak til Jer på forhånd.

Publiceret 01 November 2019 19:19