"Hvorfor køres der ikke direkte fra Strandvejen op ad Jægersborg Allé til Lyngby? Hvorfor skal vores buslinier være rundkørsel i kommunen, i stedet for at indsætte flere linjer?" spørger en læser. Foto: Adobe Stock terovesalainen - stock.adobe.com

DEBAT: Nu må kommunen tage sig sammen

Tina Paynee, Annettevej 4, Charlottenlund

Omlægningen af buslinjerne i Gentofte kommune er en skandale og bestemt ikke på borgernes/brugernes præmisser! De få arme linjer, vi har i kommunen har kørelinjer, som er fuldstændig ulogiske, og som på ingen måde afspejler brugernes behov.

De nyligt indførte omlægninger er en udstilling af en amatøragtig indsats, som på ingen måde afspejler logisk tankegang. Hvis man bor i Charlottenlund og skal til Lyngby, tager det nu over 20 minutter ekstra med et skift i Jægersborg. I alt 30-35 minutter.

Noget, som før kunne gøres på 12 minutter.

Hvorfor køres der ikke direkte fra Strandvejen op ad Jægersborg Allé til Lyngby? Hvorfor skal vores buslinier være rundkørsel i kommunen, i stedet for at indsætte flere linjer? Hvorfor skal vi borgere i kommunen altid spises af med mindst mulig indsats under en parole om, at kommunen skal spare? Enten er de ansatte i kommunen for højtlønnede eller amatører.

Publiceret 03 November 2019 06:07