15 virksomheder har indtil videre lejet sig ind i det nye kontorfælleskab på Charlottenlund Station. Pressefoto: DSB Ejendomme

15 virksomheder har indtil videre lejet sig ind i det nye kontorfælleskab på Charlottenlund Station. Pressefoto: DSB Ejendomme

Charlottenlund Station får Voxeværk

Stort kontorfællesskab flytter ind i de tomme lokaler på Charlottenlund Station

Af
Signe Haahr Pedersen

Lokalerne på Charlottenlund Station står ikke tomme hen længere.
I begyndelsen af oktober rykkede et kontorfællesskab, der indtil videre tæller 15 virksomheder, ind i bygningen. Voxeværket hedder inititativet, som iværksætter Henrik Oxe står bag.
“Charlottenlund Station er en helt igennem fantastisk bygning,” siger han i en pressemeddelelse fra DSB, som oplyser, at Charlottenlund Station er første projekt, hvor Voxeværket lejer sig ind i en stationsbygning.
Ambitionen er, at modellen kan kopieres til andre stationsbygninger rundt om i landet.
“I slutningen af 2016 startede DSB en kampagne for at få flere kontorfællesskaber på vores tomme og halvtomme stationer. Derfor glæder det mig også, at Henrik Oxe har valgt at starte et sådant på Charlottenlund Station. Initiativet vil komme til at skabe liv på stationen til glæde for DSB's kunder og andre borgere i området,” siger Jes Transbøl, underdirektør i DSB Ejendomme.
Charlottenlund Station har stået tom siden 1. januar 2017. Henrik Oxe og kontorfællesskabet har lejet lokalerne fra 1. oktober 2017.
Bygningen kan rumme knap 50 virksomheder.

Publiceret 12 October 2017 12:00