Foto: Bjørn Nielsen/www.bpln.dk

Foto: Bjørn Nielsen/www.bpln.dk

Voldsom brand på Bakken i aftes: Bygning udbrændt og rives ned

Restaurant Laura og Balkon 51, der ligger i samme bygning, udbrændte i aftes. Branden var så voldsom, at alle gæster på Bakken blev evakueret. Ilden var under kontrol før midnat

Af
Lars Schmidt

BRAND På Dyrehavsbakken har man i stykke tid været rigtig glade. Man har glædet sig til efterårsferien, for her kunne man for første gang holde åbent og tage imod gæster.

Men glæden varede kort. Onsdag aften lidt efter halv ni brød en brand ud. En brand i en af restaurationerne. Den var så voldsom, at beredskabet frygtede, at den ville sprede sig. Så alle gæster på Bakken blev evakueret, og der blev indkaldt forstærkning fra flere distrikter.

Og så gik man ellers effektivt til værks.

(Fortsætter under billedet)

Foto: Bjørn Nielsen/www.bpln.dk

Foto: Bjørn Nielsen/www.bpln.dk

15 køretøjer med i alt 45 brandmænd kæmpede mod ilden. Og vandt. Helt uden at nogen kom til skade. Alt var under kontrol kl. 23.40, oplyste Nordsjællands Politi til Ekstrabladet.dk i aftes.

Det var hjørnebygningen med Restaurant Laura og Balkon 51, som brød i brand og overtændte i en sådan grad, at de øvrige forretninger i ejendommen også brændte.

Bygningen er nu brændt ned til grunden, og beredskabet er her - torsdag morgen - fortsat i gang med at efterslukke, rive bygningen ned og køre materialerne bort.

(Fortsætter under billedet)

Foto: Bjørn Nielsen/www.bpln.dk

Foto: Bjørn Nielsen/www.bpln.dk

Vagtchef Jan Hedager, Nordsjællands Politi, oplyste til EB.dk, at brandvæsenet bevidst river bygningen ned:

"Den er svær at slukke, når det ligger og ulmer, så for at brandfolkene kan komme til alle gløder og ild i lukkede rum for at undgå spredning til andre ejendomme, river man nu bygningen ned," sagde han sent i aftes.

Publiceret 18 October 2018 09:25