DEBAT: Opråb til lokalpolitikernes bagland

Af
Af Oskar Plougmand

Rådhusvej 21

Charlottenlund

Tidligere har jeg efterlyst de enkelte lokalpolitikeres holdning til byggeriet ved Forstbotanisk Have, men ikke fået noget svar.

Derfor spørger jeg så nu deres bagland/bestyrelser, dem der har valgt disse politikere, om jeres holdning til det, at jeres repræsentant ikke ønsker at kommentere/debattere et lokalt forhold, der interesserer ret mange borgere i kommunen.

Er det det, I har forventet af jeres repræsentant? Er det det, I har brugt så meget af jeres fritid på i 'demokratiets tjeneste?' Er det det, I tror skaber interesse for politik? Jeg kommer af en eller anden grund til at tænke på syditalienske forhold, hvor jeg har hørt om sager, hvor bygherrer, statslige institutioner og lokale politikere m.fl. har indgået fordækte alliancer til egen fordel uden hensyn til lokalbefolkningen.

På den ene side rækker min fantasi ikke til, at sådanne alliancer kunne finde sted i vores rige land eller i vores rige kommune med en engageret befolkning - på den anden side havde jeg heller ikke fantasi til at forestille mig de skandaler, vi har hørt om i den sidste tid, omkring instanser vi anså for fuldt pålidelige og troværdige.

Flere forhold gør mig derfor mistroisk, er der noget, der ikke tåler dagens lys? Tavshed skaber mistro hos mig, og som vi sagde på min fødeegn i sin tid, er der noget lusket ved hele projektet? Hvilke instanser kan mon berolige mig?

Publiceret 27 January 2019 11:30