Teglgårdsparken i Charlottenlund lægger areal til fejringen af Gadeidrættens Dag 25. maj med gratis aktiviteter. Pressefoto

Teglgårdsparken i Charlottenlund lægger areal til fejringen af Gadeidrættens Dag 25. maj med gratis aktiviteter. Pressefoto

Gadeidrætten fejres med parkour

Lørdag 25. maj kl. 10-16 kan man være med til at fejre Gadeidrættens Dag, når Fundamentals Parkour i samarbejde med Gadeidræt afvikler parkourevent i Teglgårdsparken, Charlottenlund.

Der vil dagen igennem være sign-up workshops for alle niveauer, konkurrencer i streetfodbold og -basket og aktiviteter som kongespil og petanque.

Alle kan prøve parkour - også forældre. Eventet er gratis, og der er gratis frisklavet sandwich til de første 75 tilmeldte, lyder det i en pressemeddelelse fra arrangørerne.

Gadeidrættens Dag er en årligt tilbagevendende event, der sætter fokus på gadeidrætten i Danmark. Målet er at få flere børn og unge aktive på asfalten og måske endda skabe nye initiativer.

Over hele landet inviterer ildsjæle og idrætsfællesskaber til forskellige events, hvor alle kan prøve kræfter med parkour, løbehjul, gadefodbold, panna og meget mere.

De mange aktiviteter er gjort mulige gennem en pulje fra Game's Nationale Platform for Gadeidræt, der med støtte fra Nordea-fonden booster gadeidrætten i Danmark.

jesl

Publiceret 16 May 2019 09:33