Mens parkeringspladsen ved Erichsensvej er lukket på grund af anlægsarbejde, kan borgerne midlertidigt benytte parkeringspladsen på Baunegårdsvej. Det er grundens ejer REMA 1000, som venligst har stillet parkeringspladsen til rådighed for borgere og kunder i byggeperioden. Pressefoto

Mens parkeringspladsen ved Erichsensvej er lukket på grund af anlægsarbejde, kan borgerne midlertidigt benytte parkeringspladsen på Baunegårdsvej. Det er grundens ejer REMA 1000, som venligst har stillet parkeringspladsen til rådighed for borgere og kunder i byggeperioden. Pressefoto

30 parkeringspladser på Baunegårdsvej

En midlertidig parkeringsplads bliver åbnet op i forbindelse med anlægsarbejde ved Gentoftegade

I starten af maj påbegyndte Novafos i samarbejde med Gentofte Kommune et større klimatilpasningsprojekt på parkeringspladsen på Erichsensvej og Skolevej. Anlægsarbejdet, som forventes at være færdigt 1. november, betyder, at parkeringspladsen er lukket i hele perioden. Det skaber naturligvis et pres på de resterende parkeringspladser i området.

Derfor har Gentofte Kommune og Novafos kigget efter alternative parkeringsmuligheder i nærheden af handelsstrædet på Gentoftegade og har nu fundet en midlertidig parkeringsplads.

Parkeringspladsen er den tidligere tankstation på Baunegårdsvej nr. 8, og Gentofte Kommune har foretaget en midlertidig opstribning af arealet, så der er 30 parkeringspladser. Tankstationen ejes af REMA 1000, som velvilligt har stillet den til rådighed for borgere og kunder til Gentofte Handelsstrøgs forretninger i byggeperioden.

"Vi er meget glade for, at det er lykkedes at give borgere og beboere alternative parkeringsmuligheder, mens byggeriet står på, så der fortsat er god adgang til handelsstrøget ved Gentoftegade. Vi renoverer og moderniserer desuden parkeringspladsen på Erichsensvej i forbindelse med Novafos’ klimatilpasningsprojekt, så når disse parkeringspladser igen er tilgængelige, bliver det i en ny og forbedret udgave," siger park- og vejchef, Henning Uldal i en pressemeddelelse.

I perioden fra uge 29 til og med uge 33 anlægges som en del af projektet regnvandsledning i Baunegårdsvej, og der vil derfor blive lukket for biltrafik i østgående retning på strækningen fra Gentoftegade til Erichsensvej. Parkeringspladsen på Baunegårdsvej kan tilgås fra Gentoftegade.

Der henvises også til parkeringspladsen ved Kirketorvet og til parkeringspladsen på Adolphsvej bag ved Netto. Sidstnævnte har dog totimers parkering.

gs

Fakta

Anlægsarbejde parkeringspladsen ved Erichsensvej

I perioden maj - november 2019 bygger Novafos et underjordisk regnvandsbassin og lægger regnvandsledninger.

Gentofte Kommune renoverer samtidig parkeringspladsen.

Parkeringsbåsene bliver udvidet i bredden til 2,5 meter, og trafikken ensrettes på parkeringspladsen, mens passagen over Kildeskovstien lukkes for biler og motorcykler. Parkeringspladsen vil også efter renoveringen have plads til ca. 90 biler.

Publiceret 02 July 2019 09:00