Karen Riis Kjølbye satte sig til rette i gravkoen. Foto: TDC

Karen Riis Kjølbye satte sig til rette i gravkoen. Foto: TDC

Første spadestik til hurtigt fibernet i Gentofte

Formand for Teknik- og Miljøudvalget i Gentofte Kommune, Karen Riis Kjølbye (K), markerede starten på fremtidens lynhurtige fibernet

TDC har startet udrulningen af fremtidens højhastighedsbredbånd til 2.000 borgere og virksomheder i Gentofte Kommune. Det første spadestik blev taget på Rosenfeldt Allé 2 i Gentofte.

Som kommunalpolitiker må man af og til træde lidt uden for sin vanlige komfortzone på rådhuset og give en hånd med i det praktiske arbejde til gavn for borgerne i kommunen. Og det var præcis, hvad Karen Riis Kjølbye (K) gjorde, da hun onsdag formiddag iført gul vest satte sig op i en professional gravemaskine og med sikker hånd markerede starten på TDC´s digitale opgradering af Gentofte Kommune.

”Det glæder mig rigtig meget, at flere områder i Gentofte Kommune, hvor borgerne oplever utilstrækkelig internetadgang, nu får adgang til fibernet. Jeg håber, at borgere med samme behov andre steder i kommunen vil tage imod TDC’s invitation til at tilkendegive deres interesse for fibernet og dermed bane vejen for yderligere udrulning i vores kommune," siger Karen Riis Kjølbye i en pressemeddelelse.

Første spadestik er taget af Karen Riis Kjølbye. Foto: TDC

Første spadestik er taget af Karen Riis Kjølbye. Foto: TDC

Som en del af fiberudrulningen tilbyder TDC gratis tilslutning til husstande og virksomheder, der ligger i det område, hvor fiberen rulles ud. Tilmelding kan ske på www.tdcfiber.dk.

Det er et skridt mod et Danmark i digital topform, siger afdelingschef i TDC NetCo Kenneth Franklin Jensen i en pressemeddelelse:

”Det spadestik, vi har taget i dag, er endnu et vigtigt skridt i TDC’s udrulning af fiber. Vi er nu i gang med det første fiberprojekt i Gentofte Kommune. Og det bliver næppe det sidste," siger Kenneth Franklin Jensen

Publiceret 10 July 2019 10:00