Hjælp Red barnet med at indsamle penge 1. september. Pressefoto

Hjælp Red barnet med at indsamle penge 1. september. Pressefoto

Red Barnet søger indsamlere i Charlottelund

Red Barnet har brug for indsamlere i Charlottenlund og omegn

Søndag 1. september samler Red Barnet ind ved den årlige landsindsamling, og pengene vil blive brugt, hvor de gør størst forskel for udsatte børn – både i Danmark og ude i verden. I år har landsindsamlingen særligt fokus på kampen mod mobning og krænkelser blandt børn og unge på nettet. Men Red Barnet mangler indsamlere i Charlottenlund og omegn.

Hver eneste dag bliver børn og unge udsat for mobning på nettet. En ud af ti unge i Danmark er blevet mobbet på nettet inden for de seneste par måneder. I Gentofte Kommune svarer det til, at ca. 1.000 unge mellem 9 og 18 år inden for de seneste par måneder for eksempel har fået grimme beskeder på Facebook eller har delt billeder på nettet uden tilladelse.

Du kan tilmelde dig indsamlingen på tilmeld.redbarnet.dk. Det tager cirka tre timer at samle ind, og hver indsamler bidrager typisk med cirka 1.000 kroner. Pengene fra årets landsindsamling går blandt andet til det forebyggende arbejde med krænkelser af børn og unge online og til Red Barnets arbejde for de børn og unge, der allerede er blevet mobbet eller krænket, og som har brug for hjælp.

kapp

Publiceret 19 August 2019 10:47