Så er der igen byttemarked. Pressefoto

Så er der igen byttemarked. Pressefoto

Kom til byttemarked ved Dyssegårdsskolen

Dyssegårdskolen danner ramme om et byttemarked 14. september

Der er byttemarked i gymnastiksalen ved Dyssegårdsskolen lørdag 14. september mellem klokken 10 og 13.

Det er foreningen Gentofte Byttemarked, der står for arrangementet i hallen ved Dyssegårdsskolen i samarbejde med Dyssegård Bibliotek.

"Det er igen en god anledning til at samle gode aflagte ting og sager derhjemme, såsom tøj, tasker, legetøj, køkkenting, bøger, film, elektronik og diverse nips, og aflevere dem på byttemarkedet. Selv kan man blive inspireret af andres medbragte sager og gøre et fund," skriver Gentofte Byttemarked i en pressemeddelelse.

Det er som altid helt gratis at komme på byttemarkedet. Ligesom man kan holde en pause undervejs og få sig en snak med andre byttefolk i den lille gratis café, hvor der bydes på kaffe/te og en bid overskudsbrød, som doneres af en lokal bager.

"Igen ventes cirka 400 besøgende, der plejer at deltage og medbringe over et ton gode genbrugsting. De frivillige fra foreningen hjælper de besøgende med at finde de rigtige borde i hallen, hvor "varerne" lægges op. Når byttemarkedet slutter, bliver de overskydende mængder vejet ud og brugbare ting gøres klar til kommunens iGenbrug eller afleveret til tøjcontaineren på genbrugsstationen," skriver altså Gentofte Byttemarked. Kapp

Publiceret 10 September 2019 18:15