Klaus Lunding skal ikke længere stå i front for Herlev og Gentofte Hospital.

Klaus Lunding skal ikke længere stå i front for Herlev og Gentofte Hospital.

Klaus Lunding stopper som hospitalsdirektør på Herlev og Gentofte Hospital

Herlev og Gentofte Hospitals direktør fratræder sin stilling

Af
Signe Haahr Pedersen

Region Hovedstaden har indgået en aftale med hospitalsdirektør Klaus Lunding om, at han fratræder sin stilling på Herlev og Gentofte Hospital. Det oplyser regionen i en pressemeddelelse.

"Vi står over for at skulle se nogle år fremad og mener i det lys, at tiden er inde til nye ledelsesmæssige kræfter," lyder det fra regionsdirektør Svend Særkjær, der takker Lunding for hans indsats.

Klaus Lunding blev i januar 2015 ansat til at stå i spidsen for fusionen mellem Herlev Hospital og Gentofte Hospital. Før det havde han været hospitalsdirektør på Glostrup Hospital i ni år.

"Jeg var meget glad for mine år på Glostrup Hospital, hvor jeg kendte hver en krog af hospitalet, men det har også været en spændende opgave at arbejde med fusionen og være med til at få de to hospitaler til at blive til ét hospital på to fysiske matrikler. Jeg vil gerne takke hospitalets ledere og medarbejdere for at gå fuldt og helt ind i det arbejde," siger den afgående direktør i pressemeddelelsen.

Jagten på en ny hospitalsdirektør er nu gået i gang. Indtil da konstitueres vicedirektør Steen Werner Hansen i stillingen.

Villabyerne har kontaktet Region Hovedstadens pressetjeneste for at høre, om Klaus Lunding er blevet fyret. Svaret fra pressetjenesten er, at man ikke har yderligere kommentarer end det, der fremgår af pressemeddelelsen.

Publiceret 17 September 2019 15:48