En aflåst bil er desværre ikke værn mod en tyv, der er villig til at smadre bilruder for at få fat på dine ting i bilen. Modelfoto

En aflåst bil er desværre ikke værn mod en tyv, der er villig til at smadre bilruder for at få fat på dine ting i bilen. Modelfoto

Punge, pas og pc'ere stjålet fra biler på Strandvejen

To biler parkeret på samme P-plads på Strandvejen onsdag aften fik knust ruder og stjålet computere og punge med betalingskort, pas og sundhedskort.

Af
Gry Brøndum

At komme tilbage til sin parkerede bil og opdage, at en tyv er løbet med nogle af vores mest personlige ejendele er en kedelig oplevelse, som to bilejere i Charlottenlund delte i går aftes.

På et tidspunkt mellem ti minutter i syv og tyve minutter over ni onsdag aften havde ukendte tyve nemlig brudt ind i deres biler på samme P-plads ved Strandvejen, skriver Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

Briller også stjålet

Den ene bil fik stjålet en pung med et sundhedskort og diverse betalingskort og et pas, mens den anden bil også fik stjålet en pung med kørekort og betalingskort og et par briller.

Desuden snuppede tyven eller tyvene pc'ere fra begge biler, hvis ruder blev knust, for at man kunne få fat i tyvekosterne, skriver Nordsjællands Politi, der ikke har offentliggjort noget signalement af de mistænkte.

Publiceret 10 October 2019 17:20