Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock doidam10 - stock.adobe.com

Voldsomt og umotiveret overfald på 13-årig pige: Flok af drenge efterlyses

En ung pige har anmeldt til politiet, at hun lørdag blev slået og sparket af en gruppe drenge i nærheden af Gentofte Sportspark

En 13-årig pige fra Allerød blev lørdag aften angiveligt overfaldet af en gruppe på fem drenge i Gentofte. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Ifølge anmeldelsen havde pigen været til IsDisco i Gentofte Sportspark tidligere på aftenen og var ved 21-tiden på vej på McDonalds ad Ved Stadion/ Brogårdsvej, da en dreng fra en flok, som gik foran pigerne, pludselig gik hen og tog fat om pigens hals og trak hende til jorden.

Pigen fortæller til politiet, at der herefter kom tre andre drenge fra gruppen og sparkede hende på benene, ligesom de slog hende på siden af kroppen og i ansigtet.

Pludselig stoppede drengene med at slå og sagde til hende, at de havde forvekslet hende med en anden. Herefter tilbød de hende 100 kroner, og at hun kunne slå dem som kompensation, så de ville ”stå lige”.

Det blev imidlertid afvist af pigen.

Drengene beskrives således:

A: Mørkt hår, spinkel af bygning, ca. 140-150 cm høj, ca. 14-15 år, iført en hvid hoodie, sorte bukser, sorte sko, samt en sort cap. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog.

B: Helt mørk i huden, ca. 170-180 cm høj, ca. 14-15 år, iført hvid/blå/grå jakke, sorte bukser og sorte sko. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog.

C: Mørkt hår med krøller på toppen og kort i siderne, ca. 170-180 cm høj, 14-15 år, iført en sort bomber jakke, sorte bukser af mærket Nike. Medbragte sort Carhartt skuldertaske. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog. Han havde desuden et stort mellemrum mellem fortænderne.

D: Spinkel af bygning, ca. 160 cm høj, 14-15 år, kort mørkt slikhår, iført en mørkeblå sweatshirt med et rødt logo foran, sorte bukser og sorte sko, briller. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog

E. Spinkel af bygning, ca. 140-150 cm høj, ca. 14-15 år, iført en grå langærmet trøje samt sorte bukser og sko. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog. E var tilsyneladende ikke aktiv i overfaldet.

Kontakt Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4 hvis du har oplysninger om de efterlyste drenge.

jn

Publiceret 14 October 2019 10:47