Modelfoto: Gentofte Kommune

Modelfoto: Gentofte Kommune

Tricktyve på spil i Gentofte

Højsæsonen for indbrud er over Gentofte, og de seneste døgn har der både være tricktyve og indbrudstyve på spil i kommunen

Af
Gry Brøndum

TRICKTYVE På Ibstrupvænget i Gentofte anmeldte beboeren i går et tricktyveri til politiet. To personer havde henvendt sig til den kvindelige forurettede, fremgår det af politirapporten:

Mændene viste en seddel med en udenlandsk tekst på, og efter en kort ordveksling på engelsk forsvandt de to personer fra stedet, hvorefter anmelderen opdagede, at de havde stjålet en pung indeholdende kort og kontanter fra hendes jakkelomme.

Signalement A: mand, ca. 185 cm, normal af bygning, med skægstubbe, østeuropæisk af udseende. Iført sort jakke og mørkt tøj.

Signalement B: mand, ca. 175 cm, østeuropæisk af udseende. Iført mørkt tøj.

Villaindbrud

Udover efterlysningen af tricktyvene er politiet i gang med efterforskningen af de seneste døgns indbrud i private hjem.

Alene i går blev tre hjem udsat for ubudne gæster. På Høyrups Alle i Hellerup slap tyvene væk med sølvtøj og muligvis også andre tyvekoster. Her var de kommet ind via et udtaget vinude.

På C V E Knuths Vej i Hellerup blev tre ruder i en ejendom knust, men der var umiddelbart ikke stjålet noget fra ejendommen, skriver Nordsjællands Politi i deres rapport.

På Skovvej i Charlottenlund blev en glasdør til altanen knust på et tidspunkt inden for de sidste tre døgn. Husejeren anmeldte indbruddet i går aftes ved 18-tiden, og der er foreløbig ikke overblik over tyvekosterne.

Publiceret 06 November 2019 12:05