Christina Freiesleben og Hanne Schultz har åbnet fælles showroom på Fredensvej: Roomers & Woodbox.

Christina Freiesleben og Hanne Schultz har åbnet fælles showroom på Fredensvej: Roomers & Woodbox.

Christina og Hanne: ”Vores udgangspunkt er kun at lave og købe de ting, vi selv forelsker os i"

Med Roomers & Woodbox på Fredensvej 48 har to veninder og samarbejdspartnere skabt et fælles showroom af vintage- og unika-produkter til hjemmet

Af
Peter Klar

nyåbnet En ny og anderledes interiørbutik er åbnet på Fredensvej 48 i Charlottenlund.

Roomers & Woodbox er to butikker i én, og navnet dækker over to forskellige, men åndsbeslægtede virksomheder, der har travlt hver især uden for åbningstiden i det fælles showroom, hvor indehaverne Christina Freiesleben og Hanne Schultz holder åbent torsdag-lørdag og efter aftale.

Vintage og unika

Roomers er stiftet af Christina Freiesleben som en webshop med interiør, der nu kører på 10. år.

Hun deltager sammen med Hanne også på designmarkeder som FindersKeepers og Vintage Deluxe Marked i Nordhavn i januar.

Roomers får blandt andet produceret nye varer af vintage-tekstiler opkøbt personligt i Indien.

Woodbox er drevet af Hanne Schultz og beskæftiger sig med ombygning, indretning, styling og re-design både for private og virksomheder.

Derudover har Hanne Schultz i 20 år designet og produceret møbler af dansk træ i samarbejde med sin bror, der er tømrer- og snedkermester med eget savværk.

Nogle af møblerne kan opleves i udstillingen hos Roomers & Woodbox.

Fusion af to udtryk

”Vi manglede begge to plads og ønskede, at der skulle ske noget mere. Samtidig har vi en del kunder her i området. Vi havde lyst til at lave noget sammen, men ønskede heller ikke at droppe vores egne virksomheder. Her har vi fundet lokaler, hvor vi fusionere de to udtryk, vi står for. Vi står her altid selv. Mange af vores kunder forventer at møde os. De har måske haft en dialog med os på sociale medier og forventer at få god rådgivning,” siger Hanne Schultz.

Christina og Hanne har begge i flere år arbejdet med lande som Indien, Marokko, Frankrig, Spanien, Sverige og Tyrkiet, hvor de har fået produceret deres egne produkter, fundet anderledes sager og opkøbt unika-varer.

Ting vi forelsker os i

I de små rum hos Roomers & Woodbox møder du forskellige dufte, former og farver: dansk-udviklede økologiske sæber uden parabener produceret i Frankrig; puder syet i hånden af vintage silkesarier fra Indien med økocertificeret naturfyld indeni; tyrkiske Hammam håndklæder fra Izmir lavet specielt til forretningen i specielle vævninger og farver; restaurerede Christian Dell-lamper og vintage Bauhaus-lamper skaffet via danske samarbejdspartnere.

”Vores udgangspunkt er kun at lave og købe de ting, vi selv forelsker os i. Og så skal produkterne i videst muligt omfang være bæredygtige og produceret på de rigtige vilkår. Derfor er de fleste varer enten håndlavede, unikaer eller vintage,” forklarer Christina.

Publiceret 19 November 2019 16:00