Janus Andersen (til venstre) åbnede opgøret med sin smukke scoring til 1-0 i første periode. Han lykønskes bl.a. af Jonas Veiby ( i midten), der stod for en super assist til Andersen. Foto: Ole Tradsborg

Janus Andersen (til venstre) åbnede opgøret med sin smukke scoring til 1-0 i første periode. Han lykønskes bl.a. af Jonas Veiby ( i midten), der stod for en super assist til Andersen. Foto: Ole Tradsborg

Ishockey: Stars vandt over Vojens

Det blev til en 4-2-sejr på hjemmeis mod de sønderjyske gæster

Af
Ole Tradsborg

køligt Vojens havde taget den lange tur fra Sønderjylland til Gentofte lørdag for at spille ishockeykamp kl. 15.

Det har givet betydet tidlig start på dagen hjemmefra, men på isen så gæsterne nu friske nok ud fra kampens begyndelse

Midtvejs i første periode var de dog ikke friske til at udnytte en situation med to mand i overtal, for powerplayet kom aldrig i gang.

Og netop som udvisningen af Gentoftes anden spiller var overstået, kunne Stars fejre dagens første scoring, smukt sat ind af Janus Andersen, der tordnede pucken op i den ene krog.

Den lækre scoring blev den eneste i første periode, og først midtvejs i anden periode kom opgørets næste mål. Denne gang var det gæsterne, der var på pletten, men Stars havde et modsvar klar.

For bare tre minutter senere, var føringen genoprettet, takket være en scoring af Jesper Bøgh Horsted. Det lykkedes dog på ny gæsterne at bringe balance i stillingen, da de denne gang havde succes med deres powerplay.

Stars-power

Heldigvis var der mere krudt i Stars-spillerne, som synes urørlige i denne sæson. Således var det ingen stor overraskelse, at de igen bragte sig foran i opgøret. Jeppe Klitgaard var nemlig på pletten straks i tredje periode, og så skulle Vojens for tredje gang jagte udligningen.

De største muligheder havde de, da Stars fik udvist Carl Gustav Schultz, men også i minutterne efter havde de tilløb til et par chancer.

Det var dog Stars, der var bedst på isen, og fem minutter før tid kunne Christoffer Lindhøj lukke kampen til slutresultatet 4-2, i øvrigt på assist af Jonas Veiby, der to gange i løbet af kampen var i oplæggerens rolle.

Stars spiller på søndag ude mod rækkens tophold fra Rødovre, mens de to hold bare to dage senere igen mødes, nemlig til aftenkamp i Gentofte kl. 18 den 10. december.

Publiceret 02 December 2019 11:33