SISU tabte mod Hørsholm i sidste uge. Arkivfoto

SISU tabte mod Hørsholm i sidste uge. Arkivfoto

SISU fik høvl i Hørsholm

Hjemmeholdet sendte SISU retur med nederlag på 52-90

Af
Ole Tradsborg

Onsdagens kamp mod Dameligaens tophold Hørsholm 79ers blev en meget kedelig oplevelse for SISUs damer. Allerede midtvejs i kampen kunne de notere en enorm pointforskel, dette på hele 52-28 i hjemmeholdets favør ved halvleg.

Og det blev ikke meget bedre for SISU efter tredje periode, hvor det stod 68-42. Det forspring var for stort at hente, og derfor endte det med slutstillingen 90-52.

SISU kunne ellers godt have nydt en succes efter det ærgerlige semifinaleexit mod Stevngade, men reelt var holdet onsdag aften ikke i nærheden af succes.

Nu venter to hjemmekampe i træk, mod henholdsvis BMS Herlev Wolfpack den 1. februar kl. 19.30 og igen den 5. februar, hvor Lemvig bliver modstanderen. Til disse kampe bliver der forventeligt muligt at se SISUs to nye spillere, der ikke var med i kampen mod Hørsholm 79ers.

Amerikanske Chelsea Jennings fordi hun endnu ikke har opholdstilladelsen på plads, og Safia Sheikh fordi hun ved en fejl ikke blev skrevet ind i kampprotokollen. Sheikh var ellers klar til kampen onsdag, og hun blev også skiftet ind, men blev straks sendt på bænken igen af dommerne, sammen med en teknisk fejl til bænken.

Publiceret 29 January 2019 06:33