Skal smilene luftes i GVI, skal Patrick Ehlers igen finde vej til målet, som han gjorde flittigt i sidste sæson. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Skal smilene luftes i GVI, skal Patrick Ehlers igen finde vej til målet, som han gjorde flittigt i sidste sæson. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Forynget GVI-hold sigter mod top 4

Trods stor udskiftning i truppen tror GVI-træneren på topplacering

Af
Ole Tradsborg

For GVI-træner Søren Fjorting har træningskampene i en meget kort opstart før sæsonstart været business as usual. Mange nye ansigter skal spilles ind på holdet på kort tid, og nye relationer skal dannes på rekordtid.

En ting er dog nyt i forhold til de mange foregående sæsoner, for før sæsonstart 3. august, har GVI-holdet sagt farvel til en håndfuld spillere.

"Vi plejer at sige farvel til et par stykker og så forstærke os tilsvarende, men i år bliver det anderledes, da vi har sagt farvel til langt flere, end vi plejer," indleder træneren om sit farvel til bl.a. profilerne Jimmy Mayasi, Rune Friis og Simon Raahave, der er gået til naboerne fra HIK.

Til gengæld kan træneren glæde sig over en del nye spillere, der givet vil gøre deres til, at kampen om pladserne skærpes betragteligt.

"Vi har igen rykket et par af vores talentfulde U19-spillere op i førsteholdstruppen - Asger Nørby, venstre back og reservekeeper Jesper Staugaard - og så siger vi goddag til et par spændende spillere som f.eks. Mikkel Petersen og Christian Toftum, begge med fodboldopdragelsen i Lyngby," fortæller Søren Fjorting,

Men den mest 'hotte signing', GVI har lavet, må unægtelig være Franck Semou med en fortid i Brøndby, hvor han faktisk spillede flere kampe på førsteholdet for Vestegnens fodboldstolthed. Siden er det blevet til mange andre klubber for Semou, der altså nu trækker i den blåhvide GVI-bluse.

Top 4 er målet

I en Danmarksserierække, der ikke umiddelbart ser alt for skræmmende ud, er der dog ifølge GVI-træner Søren Fjorting et par hold, der skiller sig markant ud, nemlig B1908, Karlslunde og Ishøj. Og det er dem, GVI skal måle sig mod, hvis målet om en topplacering skal indfries.

At dømme på resultaterne fra tre overståede træningskampe, er der noget at have optimismen i. Således spillede klubben mod DS-holdet fra Allerød (med 1-0-sejr til følge), hvorefter kamp mod naboerne fra Skovshoved endte med nederlag - trods godt spil - på 1-3, og slutteligt en 2-2-kamp mod Frederikssund (nyoprykker i DS-rækken). I den kamp førte GVI 2-0 på mål af Marcus Zedler og Mads Brøndberg, men på to uheldige mål endte det uafgjort.

Således har GVI træningsmæssigt prøvet alle resultater, men vigtigst, fået en masse kilometer i benene. Og tempo og power er der brug for allerede den kommende weekend, hvor en ny sæson starter og jagt på point begynder.

GVI lægger ud mod Greve kommende lørdag, mens første hjemmekamp den 10. august er mod en af Fjortings bud på en topplacering, Karlslunde.

Publiceret 29 July 2019 13:46