Silas Trier Madsen havde Skovshoveds bedste forsøg i anden halvleg, men hans gode skud blev desværre blokeret af en forsvarsspiller, for skuddet havde nemlig retning mod mål. Foto: Ole Tradsborg

Silas Trier Madsen havde Skovshoveds bedste forsøg i anden halvleg, men hans gode skud blev desværre blokeret af en forsvarsspiller, for skuddet havde nemlig retning mod mål. Foto: Ole Tradsborg

Skovserne snublede igen hjemme

Nederlag til Hillerød på 0-1 var retvisende, men bittert, og med lidt held kunne det også være gået anderledes i et opgør, hvor Skovshoved viste for lidt offensivt

Af
Ole Tradsborg

Skovshoved skulle lørdag vise, at man godt kan vinde på hjemmebane. Desværre endte det offensivt som en lidt halvtam kamp, hvor skovserne godt nok spillede bolden godt rundt - men desværre aldrig blev rigtigt farlige. Og derfor var det retvisende, at gæsterne vandt.

Opgøret startede livligt med en kæmpechance til Hillerøds skarpe Benjamin Bennett-Larsen, som fik foden på bolden og afsluttet, men afslutningen sneg sig snert forbi mål.

Herefter var det Skovshoveds Kasper Kempel, der få minutter efter bankede til en nedfaldsbold, men også hans behjertede forsøg gik forbi målrammen. 10 minuter senere var det igen Hillerød med en stor chance, men endnu en gang blev afslutningen svag, men nu var SIF ellers advaret. Skulle man da tro.

Desværre var forsvaret midt i halvlegen ikke på plads, da det så blev 0-1 - et mål, der længe havde ligget og luret. En Hillerød-angriber stod umarkeret og uden at hoppe til bolden, kunne han heade bolden ind på en sagesløs Frederik Mehder.

Så kendte Skovshoved ellers betingelserne, og der skulle nu angribes mere direkte. Det blev det dog ikke rigtigt til, selv om Kasper Kempel i det 38. minut afsluttede første gang på en fornem aflevering fra Sebastian Elvang.

Gensvar uden power

SIF forsøgte sig i anden halvleg med en noget anden konstellation, idet store John Frederiksen blev afløst af hurtige Durim Qamili. Qamilis første aktion var dog at indkassere gult kort få minutter inde i anden halvleg, men advarslen tændte alligevel skovserne, der vel havde sin bedste periode midtvejs i anden halvleg, hvor der ellers var langt mellem snapsene.

Pludselig opstod også chancen til mål, men Silas Trier Madsens gode skud blev klaret af Hillerøds keeper, hvilket reelt var første og eneste gang, han skulle parere en farlig afslutning.

For SIF havde ikke flere skud i bøssen, mens omvendt Hillerød havde et par dræbende kontra-chancer, hvor dog Mehder og hans forsvar mesterligt fik klaret to ekstremt farlige situationer. Desværre udeblev farligheden i Hillerøds felt, og derfor skal Skovshoved til at tænke nyt, for offensivt er der noget, der halter.

Det er der dog allerede i midten af ugen en chance for at rette op på, når der er dømt sæsonens første lokalbrag mod HIK onsdag aften kl. 19.

Næste hjemmekamp er på lørdag, hvor oprykkerne fra Holbæk kommer på besøg. Kickoff som vanligt kl. 15.

Publiceret 19 August 2019 15:21