Anfører Jonas Hebo Rasmussen scorede to gange i opgøret mod BK Frem, som HIK vandt 4-1. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Anfører Jonas Hebo Rasmussen scorede to gange i opgøret mod BK Frem, som HIK vandt 4-1. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Fremragende kamp af HIK

HIK jævnede BK Frem med jorden, da det blev 4-1 i et sandt chanceorgie

Af
Ole Tradsborg

HIK skulle lørdag eftermiddag fortsætte den opadgående kurve, holdet er inde i via pokalsejr, overtidsudligning i Brønshøj og sejr i lokalderbyet mod Skovshoved.

Og det må have været nogle HIK'ere proppet mod tro på tingene, for i kampen i Valby Idrætspark mod BK Frem syntes alt at gå HIK's vej.

Det blev 0-1 på tavlen ved Julius Lip, da han sendte bolden i mål tæt ved den ene opstander. Cifrene stod også på tavlen i pausen, men straks efter sidebyttet viste HIK angrebstænder. Således øgede Jonathan Hebo Rasmussen til både 0-2 og 0-3, inden Andreas Smed, der i pausen havde afløst Julius Lip, gjorde det til cifrene 0-4.

Det lykkedes til sidst for Frem'erne at score til 1-4, da Sebastian Sørensen i HIK-buret blev overlistet en enkelt gang.

Men på en dag, hvor alt stort set lykkedes til ug med kryds og slange, må det have været en ganske glad Kristoffer Wichamnn, der efter kampen kunne gøre status over det angrebsmæssigt bedst sete længe af HIK

Tirsdag aften spiller HIK pokalbold, når Serie 1-mandskabet Herstedøster venter. Næste opgave i divisionssammenhæng bliver fredag aften, hvor topholdet fra Helsingør kommer på besøg. Der er kickoff kl. 19.

Publiceret 26 August 2019 16:11