GVI fik aldrig bolden under kontrol. Foto: Ole Tradsborg

GVI fik aldrig bolden under kontrol. Foto: Ole Tradsborg

GVI var tandløse hjemme og tabte fortjent 0-2

BK Union sejrede i Nymosen, hvor træner Søren Fjorting efterfølgende kaldte opgøret for en kamp mellem mænd mod drenge

Af
Ole Tradsborg

Ikke meget lykkedes for GVI lørdag eftermiddag, hvor kunstunderlaget ikke gjorde det mindre varmt at spille fodbold en gloende hed eftermiddag.

Begge hold kæmpede dog bravt med varmen og blev også begunstiget undervejs af to vandpauser.

På banen var der forskel i indstillingen på de to hold. Efter bare 10 minutter fik gæsterne tildelt straffe, men det tog Mikkel Gram-Jensen sig af. Målmanden spillede en aldeles fremragende kamp, og var det ikke for hans mange redninger, havde GVI tabte med mindst 2-3 mål mere.

Straffesparket fik dog ikke vækket GVI helt, for bare fem minutter senere kom gæsterne foran. Et sandt drømmehug fra en Union-spiller, der køligt placerede bolden oppe i det ene målhjørne, hvor Mikkel Gram-Jensen var chanceløs og tilmed prisgivet af et passivt forsvar foran sig.

Patrick Ehlers kigger langt efter bolden. Foto: Ole Tradsborg

Patrick Ehlers kigger langt efter bolden. Foto: Ole Tradsborg

Efter scoringen kom GVI bedre med, men det var uden saft og kraft.

Efter pausen kom GVI klart bedre med i kampen, men det blev ikke til de helt store, åbne chancer. Omvendt var gæsterne vanvittigt direkte i deres spil, og Villabyernes udsendte talte hele fem kæmpechancer til gæsterne, som Mikkel Gram-Jensen egenhændigt tog sig af og dermed holdt GVI inde i kampen.

Meget skulle gå rigtigt, hvis GVI skulle stjæle et point, men seks minutter før tid slog Union kontra og så blev det - retfærdigt - 0-2 på måltavlen.

Meget frustreret træner

Efter kampen var det en hudløst ærlig Søren Fjorting, der gjorde status:

"De gjorde ondt på os. De 'krigede' os," indledte Søren Fjorting.

Og han var meget lidt tilfreds med det, han havde været vidne til.

"Ja, det var vel mænd mod drenge, hvis man skal tale om det fysiske spil på banen, hvor de var meget mere tændte end os. Jeg er virkelig skuffet over indstillingen i dag, og jeg føler, at ingen aftaler blev holdt. Flere spillere klarede endda ikke at spille kampen færdig, og det vi har at skyde med fra bænken, tilførte os intet i dag. Så ja, jeg er mega skuffet over indstillingen og resultatet i dag," sagde træneren.

Eneste lyspunkt var keeper Mikkel Gram-Jensen.

"Mikkel holder os længe inde i kampen, For uden hans redninger kunne vi sagtens have tabt med både fire og fem mål," ræsonnerede træneren.

Han kan så begynde et genopbygningsarbejde af de store, for i næste uge kommer rækkens tophold B1908, et hold Søren Fjorting tidligere selv har stået i spidsen for, på besøg, og hvis ikke trænerduoen Fjorting og Schumacher kan sætte sine spillere ordentligt op, ligner det en meget vanskelig opgave for Vangedes fodboldstolhed.

Der er kampstart i Nymosen lørdag kl. 13.

Publiceret 26 August 2019 15:26