Det startede fint for Kristoffer Wichmanns tropper i topopgøret mod Hillerød, men endte med en maveplasker, da HIK tabte 1-3. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Det startede fint for Kristoffer Wichmanns tropper i topopgøret mod Hillerød, men endte med en maveplasker, da HIK tabte 1-3. Arkivfoto: Ole Tradsborg

To mål i de sidste tre minutter gav HIK 1-3 nederlag

Nederlag i divisionsopgøret i Hillerød, hvor HIK startede bedst, men endte som tabere efter nederlag på 1-3

Af
Ole Tradsborg

Begge lørdagens mandskaber havde to agendaer i hovedet, nemlig at slå sig fast som tophold i 2. division, men også at se frem til pokalfodbold mod et superligahold i nær fremtid.

Hillerød må således have haft nogle af tankerne på kæmpekampen mod mægtige FCK, mens HIK nok også havde lidt tanke på deres kommende pokalmøde mod Silkeborg den 2. oktober.

Og det startede fint for Kristoffer Wichmanns tropper i topopgøret i og mod Hillerød lørdag eftermiddag. Det blev nemlig til en føring på 1-0 efter et kvarters spil, da Martin Andersen satte foden på en fin pasning.

Værterne blev mere og mere nærgående

Desværre kunne HIK ikke holde kadencen, og værterne blev mere og mere nærgående, selv om HIK resultatmæssigt længe holdt stand. Faktisk skulle man helt hen til et kvarter før tid, før værterne fik udlignet.

Desværre gav det herefter Hillerød mod på mere og med to yderligere scoringer de sidste tre minutter endte det med et nederlag på 1-3 til HIK, der dermed måtte erkende, at Hillerød overhalede HIK i divisionstabellen.

Fredag aften divisionskamp

Gentofte Sportspark lægger kunstgræs til fodbold fredag aften, hvor næste divisionskamp spilles. Her kommer Vanløse på besøg i et opgør, der sættes i gang kl. 19.

Videoen stammer fra Ekstra Bladet, som vi nu samarbejder med.

Publiceret 23 September 2019 15:02