John Frederiksen gav med sin scoring Skovshoved tro på tingene efter en halv times spil, men senere ragede han et rødt kort til sig, og det var medvirkende til, at SIF igen ikke scorede point. Foto: Ole Tradsborg

John Frederiksen gav med sin scoring Skovshoved tro på tingene efter en halv times spil, men senere ragede han et rødt kort til sig, og det var medvirkende til, at SIF igen ikke scorede point. Foto: Ole Tradsborg

Skovshoved snublede på ny

Ny nedtur for skovserne, der hjemme tabte 1-2 til FA 2000

Af
Ole Tradsborg

Solen skinnede, og Krøyersvej åndede stille idyl. Omkring 300 forventningsfulde fans var mødt op i håbet om at se en hjemmesejr for første gang denne sæson.

Men igen blev de skuffet. Knap var opgøret sat i gang, før gæsterne viste dræbende effektivitet og kom foran 1-0.

Og bare yderligere fem minutter senere kom gæsterne også foran 2-0 efter alt for megen passivitet i SIF-forsvaret.

Var missionen om tre point svær inden kampstart, var den på det tidspunkt noget nær umulig at løse.

For intet virkede til at hænge sammen for skovserne, på nær et par soloaktioner, hvor bl.a. Anders Junge rev sig fri af et par oppassere i et par omgange, lige som et par hjørnespark også havde en snert af farlighed i sig, men så heller ikke mere.

Bedst som det lignede en meget tidlig kampafgørelse, blev lange John Frederiksen spillet fint fri i dybden, og selv om han havde to modspillere omkring sig, havde hans afslutning kvalitet nok til at stryge i mål fladt ved den ene stolperod og dermed 1-2, som blev resultatet efter første halvleg.

Fra sidelinjen piskede træner Claus Larsen sine tropper fremad, og han skreg også på en udligning, da han mente, at gæsternes forsvar i den grad var til at tale med.

For den objektive tilskuer syntes FA-defensiven nu ellers noget mere solid end værternes, og de holdt da også stand såvel halvlegen som opgøret ud.

Fra helt til skurk

I anden halvleg gjorde John Frederiksen det endnu sværere at få point ud af kampen, da han 20 minutter inde i halvlegen fik marchordre, og så gik han på et splitsekund fra helt til skurk. Skovshoveds 10 mand havde desværre ikke flere skud i bøssen, selv om holdet prøvede at fremtvinge en udligning.

Dermed endte skovserne med at dumpe helt ned på sidstepladsen, og den placering kan blive svær at komme væk fra efter næste rundes kamp, hvor turen går til Brønshøj.

Hvepsene er et særdeles stærkt hjemmehold, og på Tingbjerg Ground fik SIF ørerne gevaldigt i maskinen sidste år, så det ligner en meget svær opgave lørdag i Brønshøj.

Næste hjemmekamp bliver 5. oktober, hvor BK Frem gæster Krøyersvej. Der er vanlig kickoff kl. 15.

Videoen stammer fra Ekstra Bladet, som vi nu samarbejder med.

Publiceret 24 September 2019 09:00