Simon Raahave lå klar til afslutning på et godt indlæg i starten af første halvleg, men Vanløse-forsvaret fik clearet situationen, inden det blev rigtigt farligt. Foto: Ole Tradsborg

Simon Raahave lå klar til afslutning på et godt indlæg i starten af første halvleg, men Vanløse-forsvaret fik clearet situationen, inden det blev rigtigt farligt. Foto: Ole Tradsborg

HIK tabte aftenkampen mod Vanløse 1-2

Det, der lugtede fælt af uafgjort til sidst, endte med et bittert overtidsnederlag, da HIK og Vanløse spillede sub-topopgør

Af
Ole Tradsborg

Der var ikke proppet på Gentofte Sportspark fredag aften, hvor de fleste lokale med hang til fodbold måske havde valgt anden underholdning ved GentofteNatten?

I hvert fald var underholdningen så som så på stadion, hvor de to hold længe udkæmpede en lige fight.

Det gjorde de helt frem til det 75. minut, hvor gæsterne en anelse mod spil og chancer alligevel kom først på tavlen, og dermed blinkede måltavlen 0-1 med et kvarter tilbage.

HIK gav dog ikke op, og i slutminuttet lykkedes det også for Adam Riis at udligne til 1-1. Glæden var dog kort og skæbnen hård ved HIK, der i overtiden måtte se Vanløse stjæle alle tre point og det ene hårdt tilkæmpede point fordufte op i den kulsorte aftenhimmel.

Pokalbrag onsdag aften

HIK skal nu grave dybt i reserverne, når en skarp modstander møder onsdag, hvor Superliga-mandskabet fra Silkeborg kommer på besøg i Sydbank Pokalens tredje runde.

Formentlig var træner Kristoffer Wichmann en tur i Parken lørdag aften, hvor FCK og netop Silkeborg mødtes i Superligaen - et opgør Løverne vandt med 4-2.

Forhåbentlig har Wichmann noteret jydernes svagheder og har haft opskriften på succes med hjem.

Kom selv og se, om pokal-drømmene for HIK vil leve videre efter onsdag aftens pokalopgør, der sættes i gang kl. 18.30.

Videoen i denne artikel stammer fra Ekstra Bladet, som vi samarbejder med.

Publiceret 30 September 2019 15:15