Ida Tryggedsson Preetzmann spillede godt i begge kampe for SISU, men lørdag rakte det ikke til sejr. Foto: Ole Tradsborg

Ida Tryggedsson Preetzmann spillede godt i begge kampe for SISU, men lørdag rakte det ikke til sejr. Foto: Ole Tradsborg

SISU sejrede og tabte

Onsdag aften sejrede SISU hjemme, mens det lørdag blev til nederlag på Amager

Af
Ole Tradsborg

Der var budt op til basket i Gentoftehallen onsdag aften, hvor Værløse Blue Hawks var på besøg. På lægterne var der rimelig fyldt op til dette tidligere midteropgør. På banen viste SISU sig dog stærkest i første periode, selv om cifrene 12-9 alligevel afslørede en 'tight game'.

Anden periode startede med 3'er fra Ida Tryggedsson Preetzmann, som dermed kickstartede en god SISU-periode. Faktisk var perioden i starten og midtvejs noget af det bedste, SISU leverede på aftenen, hvor de pludselig havde slået et hul på 12 point.

Men da halvtidsmærket var nået stod det 33-30, da SISU pludselig havde lavet et hav af uprovokerede fejl.

Efter pausen fortsatte slingrekursen, selv om SISU vandt en højtscorende periode med 21-15, men man sad med fornemmelsen af, at den manglende rutine på holdet betød, at det afgørende hul ikke blev slået.

Og ganske rigtigt, for fjerde periode bliver igen ujævn set med SISU-briller, og de opnåede faktisk at udligne til 56-56 med omtrent 3 minutters spilletid. Herefter trådte SISU-profilen Taylor Gleason så i karakter, og med en scoring og et efterfølgende lay-up blev det 60-56, og herefter blev der sat et par yderligere scoringer, der betød en slutscore på 65-59, og optur til SISU.

Nedtur på Amager

Efter midtugesejren drog SISU-holdet så til Amager lørdag eftermiddag. Og her ventede en noget stærkere modstand. SISU blev således blæst omkuld i første periode. Og den start kom SISU sig aldrig over, selv om de tre næste perioder (14-14-, 27-21 og 18-16) var meget lige.

Ida Tryggedsson Preetzmann lavede 13 point i kampen, som bedste SISU'er, men pointene rakte ikke i det samlede regnskab. Efter en efterårsferie-pause er SISU klar til at tørne ud mod rækkens andet tophold Hørsholm 79ers den 27. oktober med tip-off kl. 16 i Gentoftehallen.

Publiceret 14 October 2019 16:01