Frederik Frick udfordrer Brønshøj-defensiven, men stoppes ulovligt. Foto: Ole Tradsborg

Frederik Frick udfordrer Brønshøj-defensiven, men stoppes ulovligt. Foto: Ole Tradsborg

Ny god indstilling gav ingen SIF-point

I et regntungt opgør måtte Skovshoved notere et nyt, smalt nederlag. Denne gang 0-2 til Brønshøj

Af
Ole Tradsborg

Det var ikke til at tro, at der kunne spilles fodbold på grønsværen på Krøyersvej, men det blev der. Dog var det ikke uden problemer, for det glatte underlag gjorde det umanerligt svært at stå fast. Fast stod SIF-kollektivet dog længe i en første halvleg, hvor Brønshøj dog rettelig var mest i kontrol.

Og keeper Frederik Mehder måtte diske op med en fremragende redning i det 30. minut efter en fase, hvor 'Hvepsene' havde sværmet en del om hans mål. Efter 40 minutter var det dog skovserne, der havde en god chance. Den opstod, da Frederik Frick fik bolden under kontrol og uselvisk sendte kuglen på tværs i feltet, hvor han havde set, at angrebskollega Sebastian Elvang stod helt fri.

Elvang kom da også til afslutning, men denne manglede den afgørende saft og kraft, og bolden blev derfor reddet af keeper Kasper Vilfort, hvilket straks afstedkom applaus fra de fremmødte Brønshøj-fans. Dem - og publikum i det hele taget - var der ikke mange af i et tæppe af regn, der gjorde kampen til en klam oplevelse.

Det blev rigtigt klamt

Efter pausen blev det endnu mere klamt at være SIF-spiller og -supporter. Ud var skiftet kaptajn Frederik Larsen, formentlig grundet en skade, han blev afløst af Mutu Raza, og efter en times tid blev også Frederik Frick udskiftet til fordel for Frederik Kragh, der har været ude længe grundet en langvarig skade. Brønshøj var dog fortsat mest i kontrol, men pludselig opstod i det 67. minut en kæmpe hance til Skovshoved.

Frederik Lorentzen fik en pludselig afslutningsmulighed, hamrede herefter - i helt fri position - på mål, og da Kasper Vilfort stod fejlplaceret, var bolden klart strøget i nettet, hvis ikke Hvepsenes Jeffrey Ofori havde taget plads i den modsatte side af målet og derved blokerede skuddet.

Sebastian Elvang var nok en gang iøjnefaldende for SIF, men igen ingen mål fra den gode balancespiller. Foto: Ole Tradsborg

Sebastian Elvang var nok en gang iøjnefaldende for SIF, men igen ingen mål fra den gode balancespiller. Foto: Ole Tradsborg

Det blev sidste skud i bøssen for SIF, der kort efter blev straffet hårdt. En lidt tilfældig pasning tæt mellem forsvar og keeper Mehder, endte hos Aleksander Lazarevic, der fra nært hold køligt scorede.

Der kom ikke et voldsomt SIF-pres, og ondt blev værre i slutminutterne, hvor indskiftede Gustav Therkildsen slog sejren fast. Dermed endte det, som alt for mange gange før i sæsonen, med en mere end hæderlig indsats, men med nul point.

Skovshoved har sæsonens sidste chance for point, når holdet lørdag kl. 14 lukker og slukker mod Vanløse.

Det er - prognoserne in mente - meget usandsynligt, at græsbanen på Krøyesvej klarer endnu en gang fodbold, så kampen henlægges givetvis andetsteds i kommunen. Det annonceres på SIF's Facebookside så snart en eventuel erstatningsbane annonceres at skulle i brug.

Publiceret 04 November 2019 16:46